Главная » Советы » Дом и семья » Суші дієта

Суші дієта

Автор: Admin 23-04-2020, 18:38

Найважливішим питанням для кожної жінки є її зовнішній вигляд. І, в першу чергу, це стосується зайвих кілограмів, відсутність яких робить жінку щасливою та привабливою. Та далеко не кожна красуня згодна голодувати або їсти корисну, але несмачну їжу. Загальне бажання усіх – смачний дієтичний раціон.



Для рішення цієї проблеми, лікарі дієтологи розробили суші – дієту, яка вже стала досить популярною серед поціновувачів доставки суші у Львові, яку можна замовити тут http://origami.lviv.ua/, показала неабиякі результати.


Що таке дієта на суші



Звичайно, суші «Філадельфія» або інші, до складу яких входять жирні сири, не допоможуть схуднути - від них варто відмовитися.


Діючий механізм цієї дієти – це низькокалорійний раціон, отож роли повинні бути класичними та знежиреними – рис, риба, овочі та водорості. Кожен з цих інгредієнтів буде нести користь, насичуючи організм не тільки поживними речовинами, а ще й вітамінами та мінералами.



  • Рис – це джерело вуглеводів, клітковини та вітамінів групи В. Також він дуже ефективно очищує організм від шлаків та токсинів;

  • Овочі. Найчастіше у роли додають огірок, який на 90% складається із води. Він насичує наше тіло вологою, прискорюючи природній метаболізм клітин;

  • Водорості – як і всі дарунки моря, вони багаті йодом, цинком, вітамінами А, B, D;

  • Риба та інші морепродукти – це, в першу чергу, джерело насичених кислот Омега – 3, які легко засвоюються організмом, не збільшуючи об’єм жирової тканини.


Як правильно дотримуватися суші – дієти



Важливо пам’ятати, що ця дієта має статус – експрес, тобто розрахована на швидкий результат за невеликий час. Суші – раціон має тривати не більш, ніж 2-3 дня. Якщо зненацька перейти на таку їжу і вживати її дуже довго, можуть з’явитися проблеми зі шлунком та підшлунковою.


Основні правила моно – дієти:



  1. Протягом дня їсти можна не більш трьох разів. Ранкова та обідня порція може бути із 8 ролів, а на вечерю – обов’язково з 4-х;

  2. У суші для дієти не повинно бути багато інгредієнтів. Найкращій варіант – веганські або роли з одним сортом риби;

  3. З напоїв краще вибрати воду або зелений чай.


Найкращій приклад меню суші – дієти:



  • Ранковий прийом їжі – зелений чай, 8 штук ролів з овочами або 1 японський салат з водоростями, фрукти;

  • Обід – порція ролів, суші або сашимі з 6 штук, вода;

  • Вечеря – 4 рола, чай або вода.


Якщо ви не витримуєте час між обідом та вечерею, то можна під’їсти овочевий салат або місо – суп. Це допоможе вашому шлунку подолати стрес, якого він зазнав при різкому переході на одноманітний специфічний раціон.


Застереження


Багато дівчат наробили дуже багато шкоди своєму здоров’ю, намагаючись схуднути за будь – яких обставин, не розрізняючи де користь, а де вже час звертатися до лікаря. Тому, не треба забувати:



  • морепродукти – дуже алергійно - небезпечні і вживати їх у їжу треба обережно;

  • японська кухня це, в першу чергу, сира або слабо оброблена риба і ви повинні бути впевнені у якості і свіжості продукту, який їсте. В іншому випадку, можна отримати тяжке отруєння.

  • Якщо після першого дня дієти, у вас з’явилось будь – яке неприємне відчуття – негайно припиняйте дієту до з’ясування обставин.



Комментарии к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Создать аккаунт

Популярное

    Опрос

    Нравиться ли вам сайт?

    Лучший!
    Неплохой!
    Устраивает ... но ...
    Встречал и получше
    Совсем не понравился

    Сайты друзей