Главная » Строительство » Стройматериалы » Чим прикрасити фасад будинку

Чим прикрасити фасад будинку

Автор: Admin 15-12-2020, 21:43

Зовнішній вигляд фасаду будинку визначає характер всього майна. Зазвичай це той елемент, який визначає подальшу планування саду і є першим елементом, на який звертають увагу сторонні. Не дивно, що тема прикраси фасаду стає все більш популярною. Подивіться, якими способами можна прикрасити зовнішні стіни вашого будинку!


Чим прикрасити фасад будинку

Цегляний фасад


Як і штукатурка, клінкерна цегла - один з найбільш часто використовуваних матеріалів для оздоблення фасаду. Рівномірно розташований і не має пошкоджень, він може бути надзвичайно привабливим прикрасою, завдяки якому конструкція будинку буде виглядати більш стійкою і міцною. Цегла можна доповнити карнизом або плінтусом, що додатково збільшить його міцність і підвищить естетичну цінність цілого.


Штукатурка різної фактури і кольору


Штукатурка - найбільш часто обираний і найзручніший спосіб обробки зовнішніх стін. Ви можете вибирати між тонкошаровими і товстошаровими штукатурками. Вони відрізняються способом нанесення, остаточним зовнішнім виглядом і стійкістю до погодних умов.


Тонкошарові штукатурки


Їх застосовують на двошарових стінах, утеплених мокрим методом. Вони доступні в багатьох кольорах і не вимагають фарбування. На жаль, вони не дуже стійкі до вологи, тому варто звернутися до гнучких акриловим штукатурок, які відрізняються меншою водопроникністю.


Товстошарові штукатурки


Вони називаються цементними або вапняковими і відрізняються високим ступенем стійкості до шкідливого впливу погодних умов. Їх використовують на цегельних стінах з цегли або керамічних блоків. Можна користуватися в одному кольорі, він вимагає фарбування, якщо ви хочете, щоб фасад мав унікальний характер.


Фасадні фарби


Якщо ви вирішили залишити на фасаді будинку голу штукатурку, ви можете персоналізувати її за допомогою фарб. У продажу є багато видів емульсій для зовнішнього застосування. Якщо ви дбаєте про яскравих кольорах, що не потьмяніють згодом, вибирайте акрилові фарби.


Панелі фасадні


Панелі або просто фасадні дошки дозволяють унікально оформити свій будинок. Виготовлені з ПВХ або фанери, вони можуть імітувати натуральні дерев'яні дошки, камінь або цегла. Вони стійкі до перепадів температур, дуже міцні і прості в догляді. Облицювальні плити з фанери не тільки виконують безсумнівну естетичну функцію, але і забезпечують додаткове утеплення будинку зовні. Його монтують на решітку, прикріплену до стіни і облицьовану мінеральною ватою або пінопластом.


Планка з гіпсу


Це свого роду комбінація традиційної штукатурки з фасадними панелями. Обшивка одного поверху дозволяє отримати дуже привабливий, незвичайний ефект, подібний за стилем схемами, характерним для Скандинавії. Завдяки планці з гіпсу будинок може здаватися затишніше й тепліше.


Поєднання стилів


Оздоблення фасаду більш ніж двома матеріалами може бути гарною ідеєю, але це вимагає великого почуття смаку і навряд чи підійде для невеликих будинків. Якщо ви хочете отримати привабливий ефект, найкраще порадитися з професійним архітектором.



Комментарии к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Создать аккаунт

Популярное

    Опрос

    Нравиться ли вам сайт?

    Лучший!
    Неплохой!
    Устраивает ... но ...
    Встречал и получше
    Совсем не понравился

    Сайты друзей

    • Сервис виртуальных номеров для приема СМС онлайн Для чего нужен виртуальный номер? Виртуальные номера используются для проверки аккаунтов, регистрации в онлайн-сервисах, авторизации и получения информации через SMS-сообщения. В целом, виртуальные номера предоставляют гибкость и удобство в области коммуникации.